PAINT PROTECTION FILM

FULL FRONT

Paint Protection Film afgekort PPF is een 100% transparante, onzichtbare en zelfherstellende bescherm folie. De film is ontwikkeld om het lakoppervlak te beschermen tegen beschadigingen van buitenaf zoals bijvoorbeeld steenslag en krassen. Door de film blijft het lakoppervlak als nieuw, zelfs na jaren intensief gebruik.

Full Front
Bestaande uit: voorbumper, motorkap, voorschermen, koplampen en de spiegels.
Werktijd: 4 werkdagen.

Prijs
Vanaf € 1750,- *

  • Impactbestendigheid
  • UV Helderheid
  • Hydrophobiciteit

Gegarandeerde pasvorm door software patronen

Alle PPF wordt vooraf door ons op maat gesneden voor applicatie. De folie wordt doormiddel van een snijplotter en gepatenteerde software versneden. Waar wij het nodig achten kunnen wij de snijpatronen aanpassen en fine-tunen. Daarnaast werken wij bij voorkeur met zogehete “wrapped-edges”, hierbij verlengen wij de folie zodat waar mogelijk wij de folie om kunnen vouwen. Hierdoor zie je bijvoorbeeld (in de meeste gevallen mogelijk) rondom de motorkap geen naden.

10 jaar garantie

Tijdens applicatie gebruiken wij alleen de meest hoogwaardige folie. Op deze folie zit 10 jaar garantie op; vergeling, barsten, scheuren, vlekken of dof worden.

Applicatie

Al onze te behandelen auto’s worden door ons in huis voorzien van folie. Hiertoe zijn wij opgeleid door de beste trainers en folie merken ter wereld. Onze detailing studio is volledig ingericht op een zo correct mogelijke install. Na applicatie geven wij de geappliceerde folie een hitte behandeling waarbij mogelijk aanwezig vocht of markering die onstaan door het aanwrijven van de folie verdwijnen

Combineren met een detailing/glas-coating behandeling

Het laten aanbrengen van PPF beschermfolie is perfect te combineren met een detailing/glas-coating behandeling, dit is een veel gemaakte combinatie. Voordat de folie aangebracht kan worden is het belangrijk dat het lakoppervlak zo strak mogelijk is en zonder imperfecties zoals krassen of al ontstane steenslag.
Het grote voordeel van aan laten brengen een glas-coating of wax over de folie is de hoge hydrofobische werking die gecreëerd wordt. Hierdoor wordt ook het oppervlak dat voorzien is van folie vuil-/waterafstotend. Hierdoor blijft de auto schoner en is deze vele malen gemakkelijker schoon te maken.

Wat is Paint Protection Film (PPF)
Paint Protection Film is een heldere of gekleurde polyurethane folie welke aangebracht kan worden over het lakoppervlak om deze te beschermen tegen:

  • steenslag
  • grind
  • krassen
  • inbranden van vogelpoep
  • boomhars
  • insecten
  • zuren, zouten, olieën en industriele fall-out

Bovendien zijn we van mening dat PPF naadloos aansluit bij de overige detailingswerkzaamheden die wij te bieden hebben. Het is namelijk van het grootste belang dat het lakoppervlak zo zuiver mogelijk is voordat de folie kan worden aangebracht. Wat betekent dat alle lakimperfecties zoals krassen of mogelijk al aanwezige steenslag herstelt dient te worden voor applicatie. Dit kunnen wij vanzelfsprekend allemaal in huis verzorgen! Daarnaast is het na afloop van het aanbrengen van de folie mogelijk om deze te laten voorzien van een duurzame glas-coating. Dit geeft de folie alle positieve eigenschappen van een glas-coating zoals deze ook van toepassing is op de rest van het lakoppervlak (water-/vuil- afstotende werking)

*prijzen varieren per type auto en zijn afhankelijk van de vormen/bewerkelijkheid van de auto en dus de applicatietijd van de folie
*genoemde prijzen zijn excl. 21% btw en eventuele voorbereidingskosten

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

PK Automotive Detailing 

Het adres voor alle soorten behandeling aan uw wagen. 

Adresgegevens 

Kempenstraat 24

3650 Dilsen-Stokkem

België, Limburg

Contact

info@pkautomotive.be

0471 68 68 53