B2B

Bij Pk automotive detailing doen wij ook business-to-business, we hebben op maat gemaakte formules voor verscheidene concessiehouders, carrosseriezaken, leasemaatschappijen, autohandelaren,…

U bent garagist of dealer

Of u nu nieuwe of tweedehandswagens verkoopt, uw klant verwacht niet minder dan dat de wagen in perfecte staat wordt afgeleverd en dat is precies wat u van ons mag verwachten.

Nieuwe wagens, showroommodellen en zelfs tweedehandswagens moeten er piekfijn uitzien voor ze aan de nieuwe eigenaar overhandigd worden. Er mogen geen lijmresten van promotiestickers meer zichtbaar zijn, het interieur moet onberispelijk zijn en fris ruiken en ook de autolak zal meer dan grondig geïnspecteerd worden bij de overdracht.

Daarom zullen we uw wagens steeds nauwgezet inspecteren en bijwerken waar nodig. We stemmen onze lakdetailing, interieurherstelling en reiniging diensten helemaal op maat van uw wensen af.

Zelfs voor de aflevering van gloednieuwe wagens laat u ons best passeren. Al tijdens het productieproces en tijdens het transport naar uw garage treedt er namelijk beschadiging zoals vliegroest, stofschade en vervuiling op. Bij fonkelnieuwe wagens levert een behandeling vaak een opmerkelijk resultaat op, want zelfs op een nieuwe wagen kan de lakstaat niet naar behoren zijn. Afhankelijk van uw voorkeuren kan dit zowel in ons eigen atelier als bij u ter plaatse gebeuren.

 

U bent carrossier

Kan u de orders voor carrosserieherstellingen nauwelijks nog bijhouden? Zeker als u massale aanmeldingen voor herstellingen na hagelschade te verwerken krijgt, zijn wat extra helpende handen vast erg welkom. Indien u zich kan concentreren op uw hoofdactiviteiten en sterke troeven en de lakcorrectie kan uitbesteden, krijgt u namelijk ongetwijfeld heel wat meer bestellingen afgewerkt.

 

U bent een leasefirma of autoverhuur firma

Voor autoverhuurders hebben we heel wat interessante diensten. Bij leasing word er nauwelijks rekening gehouden met de staat van de auto en onderhoud aan interieur of exterieur. Een lease wagen heeft na het lease contract vaak een erbarmelijke staat, hier kunnen wij verandering in brengen.

Met de juiste coatings wordt het exterieur en interieur extra beschermd tegen dit soort gebruik en dat heeft een erg gunstige invloed op de (rest)waarde van uw vloot.

 

Even overleggen

Een flexibele en betrouwbare service en competitieve prijzen, dat mag u van onze samenwerking verwachten. Neemt u even contact met ons op? Zo kunnen we de mogelijkheden en uw verwachtingen in detail bespreken.

 

B2B-cleaning word bij ons in 2 verschillende groepen onderverdeeld:

 

1)     Formules wat wij aanbieden voor handelaren, concessiehouders of garagisten met een wagenpark van tweedehands of nieuwe wagens:

  • U klanten zouden graag een langdurige bescherming op hun nieuwe wagen hebben? en u beschikt als garage niet over het nodige materiaal, kennis of personeel om deze werken uit te voeren?
  • U zou graag de nieuwe wagens klaargemaakt hebben voor verkoop aan u cliënteel?
  • U ziet graag het verkooppercentage van u wagenpark toenemen?
  • U wilt de werklast van u personeel verlichten, ideaal om deze werkaangelegenheid uit handen te geven zonder dat u zich hier nog zorgen over dient  te maken?

 

2)     Formules voor onder andere bedrijven/bedrijfswagens of leasingmaatschappijen:

  • U leasingwagen dient ingeleverd te worden?
  • Had u graag uw directiewagen terug naar een nieuwstaat gebracht?
  • Word een leasewagen overgenomen maar is de staat van de wagen niet acceptabel?
  • Zou u graag reclame/bestickering geplaatst of verwijderd hebben?

 

 

Met alle bovenstaande dingen helpen wij u graag verder!

 

Wij bieden op maat gemaakte pakketten aan de hand van uw wensen, wij treden flexibel op en komen zonder probleem op verplaatsing met het vereiste professionalisme en wij gebruiken uitsluitend hoge kwaliteitsproducten om onze werkzaamheden uit te voeren.

Wij maken op regelmatige basis tweedehandswagens klaar voor verkoop, zowel interieur als exterieur. Dit wordt gedaan naargelang de vereisten van de garage of verkoper. Exterieurbehandelingen kunnen gaan van een glanscorrectie tot een volledige krasverwijdering/tot het terug tot nieuwstaat brengen van de wagen, dit komt uw verkoopprijs en tijdsduur van verkoop uiteraard ten goede. Voor het interieur zijn er ook tal van opties, het volledig demonteren van het interieur om tot een optimale reiniging te komen is voor ons geen probleem, contacteer ons gerust voor de mogelijkheden.

Bij nieuwe wagens wordt er vaak gekozen voor een langdurige bescherming in de vorm van een glascoating/lakverzegeling. Na het verwijderen van transportfolie en alle vervuiling die reeds op de wagen zit krijgt de wagen een 1 a 2 stap polijstbehandeling vooraleer de lakverzegeling word aangebracht.

 

error: Content is protected !!